Selecteer een pagina

FAQ

Ik heb online geboekt en direct betaald. Hoe gaat het nu verder?
Je krijgt een bevestigingsmail en een uur voor de starttijd van je reservering krijg je een mail met alle toegangscodes. Al onze ruimtes zijn voorzien van codesloten, waarmee je jezelf kunt binnenlaten en ook weer zelf kunt afsluiten. Je hebt dus alle vrijheid!

Kan ik telefonisch of per mail een ruimte reserveren?
Onze ruimtes kunnen alleen via het online systeem gereserveerd worden. Telefonisch of per email is dus niet mogelijk.

Wanneer zijn jullie open?
Wij zijn 24 uur per dag geopend, 365 dagen per jaar.

Ik wil mijn reservering annuleren. Hoe gaat dat?
Stuur een mail naar admin@themusicspace.nl. Vermeld daarin je bestelnummer. Reserveringen kunnen tot 24 uur voor de starttijd kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Reserveringen die binnen deze periode worden gedaan kunnen niet meer geannuleerd worden.

Kan ik ook ter plekke (contant) betalen?
Omdat onze ruimtes onbemand zijn, kunnen we geen contante en pin betalingen accepteren. Betalen kan dus alleen via het online reserveringssysteem.

Kan ik ook een drankje kopen?
Wij hebben helaas geen horeca. We bieden je wel gratis koffie en thee. Op onze locatie aan de Ravellaan is een horeca bedrijf gevestigd waar je heerlijk kunt eten en drinken. Kijk op welkominkantien.nl voor meer informatie. Het is natuurlijk ook toegestaan om zelf iets mee te nemen en te nuttigen.

Is er voldoende parkeergelegenheid?
Op al onze locaties is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wat is het adres van de oefenruimte?
Het adres van de oefenruimte staat bij de beschrijving van de ruimte.

Wat als er iets misgaat?
In de mail met de toegangscodes staat een telefoonnummer dat je kunt bellen bij noodgevallen, als er iets stuk is of als je gewoon even wilt kletsen.

Kan ik ook een vast dagdeel reserveren?
Wij bieden niet de mogelijkheid om voor onbepaalde tijd een vast dagdeel te reserveren. Het is wel mogelijk om een jaar vooruit te boeken. Op die manier hou je altijd controle over wanneer je wel en niet komt.